Uitdaging

Administratieve processen vereenvoudigen en transparanter maken voor de leveranciers. Zo krijgt Clarebout ook minder telefonische support te verwerken.

Oplossing

Een online portaal waarop leveranciers kunnen inloggen om real-time planningen, leveringen en andere handige info te bekijken.

Met meer dan 40 jaar ervaring in het verhandelen en verwerken van aardappelproducten, is Clarebout Potatoes een wereldspeler in de aardappelsector.

Hun aantal leveranciers steeg in de afgelopen jaren sterk, maar de administratieve processen evolueerden niet mee. Dit maakte dat men heel wat kostbare tijd stak in het opstellen van facturen, weegdocumenten, planningen en het versturen van die documenten per post naar de leveranciers. Daarnaast nam het behandelen van de vele telefoontjes inzake de status van een levering ook heel wat tijd in beslag.


Dankzij een koppeling met het interne softwaresysteem van Clarebout Potatoes vangen we nu automatisch heel wat nuttige info op in een gebruiksvriendelijk online webportaal waarop leveranciers (beveiligd) kunnen inloggen. Daar kunnen ze alle info omtrent planning, levering, enz. real-time checken. Facturen en andere documenten worden nu automatisch gegenereerd in PDF, zodat die ook op elk moment beschikbaar zijn voor de leverancier. 

Het platform is toegankelijk via desktop en mobiel via tablet of smartphone

Een handige tool dus die meteen rendeerde in extra tijd en winst voor de klant!

 

 

Overtuigd?

Hebben we je overtuigd met ons werk of heb je nog vragen? Laat iets van je horen. Groot of klein, we staan te popelen om samen te werken met iedereen!

Geef ons een seintje

Liever bellen? Dat kan op 057/36 09 12