Sterke
webshop

E-commerce zit in de lift! In2red maakt webshops gericht op conversie en verkoop. Doelgerichte online shops, waarmee je scoort bij je bezoekers!

01/ Kick-off gesprek

U hebt een fysieke winkel en wenst graag uw aanbod online te verkopen? Of u bent een starter die een pure e-commerce onderneming wil opstarten? We overlopen eerst samen met u uw ideeën en wensen en peilen naar de resultaten die u met de webshop wenst te bereiken. 

02/ Logische structuur

Bij een webshop is het natuurlijk belangrijk dat de bezoeker ook effectief iets aankoopt en zo klant wordt. De webshop moet daarom duidelijk zijn. Een opdeling in logische productcategorieën, handige filters om de zoekresultaten te verfijnen, een simpel bestelproces, ... cruciale zaken die de bezoeker overtuigen om bij u een bestelling te plaatsen. Vanuit onze ervaring met andere webshops denken wij met u mee en houden extra rekening met logica en gebruiksgemak tijdens deze structuurfase.

03/ Design

Eenmaal de structuur op tafel ligt, geven we uw online shop een gezicht. Dit gezicht moet vooral vertrouwen en professionaliteit uitstralen. Het ontwerp wordt zo opgebouwd dat het de producten laat primeren en we gooien alle pixels in de strijd om de bezoeker te verleiden tot aankoop.

04/ Softwarekoppeling

In het CMS-systeem kan u manueel alle tekst en inhoud op de webshop sturen. Het vergt echter veel tijd en energie om uw aanbod of stock steeds op punt te houden. Synchronisatie met een bestaand kassasysteem of met uw intern softwarepakket is daarom een must. Deze automatisatie zorgt ervoor dat u geen dubbel werk hoeft te doen en uw webshop toch up-to-date staat. Wij hebben reeds ruime ervaring met dit soort koppelingen. Op basis van uw softwarepakket, gaan wij kijken welke data gesynchroniseerd kan worden.

En zoals altijd: persoonlijke opvolging

in2red blinkt uit in zijn service en begeleiding. Als er problemen zijn, vragen of suggesties staan wij steeds open voor een persoonlijk gesprek of een infomoment.

Proud to present: onze tevreden klanten

Gevonden wat je zocht?

Contacteer ons en we helpen je hoe dan ook verder!

Geef ons een seintje

Liever bellen? Dat kan op 057/36 09 12