Responsive
websites

Actiegerichte en gebruiksvriendelijke websites geoptimaliseerd voor elk product! Dat is waar In2red voor staat!

01/ Kick-off gesprek

Voor opstart, is het belangrijk dat wij jouw bedrijf en klant leren kennen. In een kick-off gesprek luisteren we naar je verhaal en achterhalen we dmv gerichte vragen wat voor jouw klant belangrijk is.  We peilen naar je doelstellingen en persoonlijke wensen omtrent de stijl van de website.

02/ Wireframing

Alle verworven input uit het kick-off gesprek gaan we analyseren en structureren in ruwe structuurdocumenten of wireframes. Dit is als het ware de ruwbouw van de website. We verplaatsen ons in het hoofd van de bezoeker en zorgen dat de info die jouw consument zoekt, in de kijker staat. De bezoeker moet deze info immers op een zeer gebruiksvriendelijke en snelle manier terugvinden.

03/ Webdesign

Na de conceputuele fase laten we onze creativiteit volledig los! Jouw website krijgt de uitstraling die ze verdient. Professioneel, in lijn de huisstijl van jouw bedrijf, modern, gebruiksvriendelijk, maar vooral drop dead beautiful. In nauw contact met de klant, werken een aantal grafische voorstellen uit, tot we een resultaat bekomen om u tegen te zeggen. Dit maakt elke In2red website 200% uniek.

 

04/ Programmatie

Achter een oogverblindend design zit natuurlijk slimme code! Alle websites worden ontwikkeld volgens de webstandaarden in de recentste programmeertaal. Dit is belangrijk in kader van zoekmachineoptimalisatie of SEO, zodat de website vindbaar is in Google of andere zoekmachines.
Door responsive design in te bouwen zorgen we er ook voor dat de website optimaal toegankelijk is voor de mobiele surfer op tablet of smartphone.

05/ Beheersysteem of CMS

Een website moet leven, up-to-date staan, verkopen en renderen. Via ons beheersysteem of CMS-systeem krijgt je toegang tot alle pagina's van de website en kan je makkelijk teksten, foto's, nieuwtjes, producten en nog veel meer wijzigen. Je hoeft er geen technische knobbel voor te hebben en het is in een wip gebeurd! Ons CMS-systeem is steeds klantspecifiek, want het bevat enkel de modules die u nodig hebt en dat maakt het zeer logisch en gebruiksvriendelijk.

06/ Oplevering en opvolging

Eenmaal de website online is, begint de opvolging. Via webanalytics krijgt u een zicht op het bezoekersverkeer op de website. Deze resultaten moet je constant in vraag stellen en aftoetsen met de vooropgestelde doelen. Wij schieten te hulp waar nodig en analyseren samen met jou hoe we die resultaten blijvend kunnen verbeteren.

En zoals altijd: persoonlijke opvolging

in2red blinkt uit in zijn service en begeleiding. Als er problemen zijn, vragen of suggesties staan wij steeds open voor een persoonlijk gesprek of een infomoment.

Proud to present: onze tevreden klanten

Gevonden wat je zocht?

Contacteer ons en we helpen je hoe dan ook verder!

Geef ons een seintje

Liever bellen? Dat kan op 057/36 09 12