Internet
applicatie

In2red is klaar voor de realisatie van jouw webapplicatie! We creëren software op maat, die de dagelijkse werking kan verlichten of automatiseren.

01/ Kick-off gesprek

U ervaart dat bepaalde werkprocessen veel tijd in beslag nemen en denkt dat dit efficiënter kan? Kom praten met ons. Wij luisteren graag even naar uw ideeën om zo een zicht te krijgen op uw noden.

02/ Analyse en concept

We gaan aan de slag met uw input. We maken een grondige analyse en op basis van onze expertise in proceslogica en usability, gieten we dit in een concreet concept. Dit concept wordt gevisualiseerd in een wireframe of structuurdocument.

03/ Design en programmatie

We ontwerpen en ontwikkelen uw unieke internet applicatie in de nieuwste technologieën. Internet applicaties worden ook vaak gesynchroniseerd met interne software, zoals boekhoudpakketten of ERP-systemen.

04/ Oplevering

Bij oplevering voorzien wij u van een handleiding en training zodat u en uw medewerkers de applicatie probleemloos kunnen gebruiken.

En zoals altijd: persoonlijke opvolging

in2red blinkt uit in zijn service en begeleiding. Als er problemen zijn, vragen of suggesties staan wij steeds open voor een persoonlijk gesprek of een infomoment.

Proud to present: onze tevreden klanten

Gevonden wat je zocht?

Contacteer ons en we helpen je hoe dan ook verder!

Geef ons een seintje

Liever bellen? Dat kan op 057/36 09 12